Dermapen

ANSIKTE 45min  2100:-                 

ANSIKTE/HALS 45min  2300:- 

ANSIKTE/HALS/DEKOLLETAGE 60min  3300:-

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Med sin världspatenterade teknologi är Dermapen en avancerad microneedlingbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt samt förbättrar hudens struktur och kondition. 

Nålarna går olika djupt beroende vad du vill uppnå. Behandlingen utförs både för ytlig uppfräschning samt reduktion av ojämnheter på djupet.

I regel krävs en serie av flera behandlingar för att uppnå önskat resultat. I samband med ditt första besök får du information om detta av din terapeut.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

En Dermapenbehandling går till så att tolv sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det dels möjligt att slussa ned aktiva ämnen som till exempel hyaluronsyra ned på djupet i huden, dels har de en i sig stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden.

Behandlingen sker med minsta möjliga obehag och tar cirka fem till tio minuter per behandlat område.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?

Vanligtvis krävs fyra till sex behandlingar med cirka sex veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter fyra till sex behandlingar

DERMAPEN REKOMMENDERAS TILL:                                         

 • Huduppstramning och -föryngring

 • Fina linjer och rynkor

 • Stora porer

 • Oren hud och acne

 • Milier, keratosis pilares

 • Pigmenteringar

 • Ärr, inklusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador

 • Hudbristningar

 • Alopecia

 

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN:

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste sex till tolv månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter.

Du får räkna med att huden kommer att vara lite röd och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en till två dagar men ibland upp till en vecka beroende på hur djup behandling som gjorts.

Efter behandlingen är det viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet för mycket (risk för bakterier). Vatten, fysisk ansträngning eller bastubad som gör att du svettas samt makeup ska också undvikas minst 24-48 timmar efteråt.

Clinic pen mirconeedling med NCTF 135ha

ANSIKTE 45min  3100:-                

ANSIKTE/HALS 45min  3300:-                   

ANSIKTE/HALS/DEKOLLETAGE 60min  4300:-

En effektiv behandling för många olika hudproblem: förlorad lyster, förstorade porer och akne, torr eller uttorkad hud, slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, akneärr, upphöjda ärr, pigmentförändringar m.m.

BEHANDLINGSMETODEN

Behandlingen utförs med en elektronisk Micropenna med nålar som skapar hundratusentals små mikrokanaler ner i huden. Man skapar en kontrollerad skada, som huden sedan vill reparera.

Under tiden slussar man ner NCTF+HA som gör att cellerna får rejäl hjälp på traven att stärka upp huden och göra den frisk och återfuktad. Kroppen börjar direkt reparera skadorna och producerar kollagen och elastin. Elektroporationen medför att cellmembranet öppnar sina porer och på så sätt garanterar en mer effektiv spridning samt upptagning av serumet.

OM FILORGA NCTF135HA

Filorgas NCTF+HA är en unik vitamincocktail som fanns före både fillers och botox. Den är medicinskt CE godkänd och har funnits sen 1978 med långa kliniska studier bakom sig.

NCTF+HA innehåller 23 aminosyror, 12 vitaminer, 6 mineraler, 6 coenzymer, 5 nukleinsyror, 1 antioxidant samt hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och som skapar celltillväxt, kollagen och elastin.

 EFFEKTEN

Behandlingen ger en stimulering av elastin- och kollagenproduktionen.

Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster, mindre porer och hyperpigmenteringen minskar. Det krävs 3-5 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för att uppnå bästa resultat, men man ser oftast resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-5 behandlingar.

Skin Tightning                                     

45min  995:-

En skön och behaglig kollagenstimulerande behandling där man använder sig av radiofrekvens. Behandlingen passar dig som vill få en hudföryngring, minskad svullnad runt ögon och som vill minska fina linjer och rynkor. Vill man ha bara ha en snabb uppfräschning av huden räcker en behandling. För ett mer uppstramande resultat rekommenderar vi en kur på 8 gånger var tredje vecka.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Efter en grundlig hudanalys rengörs huden varefter en penna med radiofrekvens och vakumsug förs över ansiktet. Huden värms upp och slaggprodukter förs bort. Med hjälp av radiofrekvens och värme triggas nybildning av kollagena och elastiska fibrer.

 VAD ÄR RADIOFREKVENS?

RF har använts inom kirurgin i över 70 år. Sedan ett antal år tillbaka är den speciellt utnyttjad för skönhetsbehandlingar som skapar dramatiska förändringar utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning, inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. I behandling används en elektrod som levererar en kontrollerad mängd RF energi som hettar upp den djupa delen av huden d.v.s bindväv och underliggande fettvävnad.

RADIOFREKVENSBEHANDLINGAR ÄR IDEALA FÖR:

·       Förbättring av ansikts- halskontur

·       Uppstramning av slapp hud

·       Reduktion av rynkor

·       Ökad lyster

·       Ökat syreupptag av hudceller

 KONTRAINDIKATIONER:

·       Cancer

·       Pacemaker

·       Öppna sår på behandlingsområdet

·       Utslag/eksem på behandlingsområdet

·       Epilepsi

Galvanic Mircocurrent Facial               

60min  1350:-

En ansiktsbehandling där aktiva ämnen och hyaluronsyra slussas in i huden med hjälp av lågfrekvent ström. Strömmen stimulerar cellerna till aktivitet för bl.a. cellförnyelse, kollagen- och elastin bildning. Samtidigt kickar den igång blod- och lymfsystemet rejält, vilket leder till en förhöjd syresättning, näringsfördelning och en fin utrensning. Även ansiktsmuskulaturen stimuleras, blir fastare och ansiktskonturerna stärks. Den ultimata "red carpet"-behandlingen, som även jobbar långsiktigt.

Behandlingen inleds med en kemisk peeling, därefter följer microcurrentmassage med elektroniskt laddad hyaluronsyra och en anpassad ampull. Avslutas med Ledterapi

LED -Terapi                           

30min  660:-

Opera LED-mask bygger på en kombination av LLLT LED-ljus (Low Level Light Therapy) och är en effektiv ljusterapi behandling. Ljusenergin tränger genom hudytan och ger en rad positiva fördelar för huden. Behandlingen passar alla hudtyper.

 FÖRDELAR MED LED-TERAPI:

 • Stimulerar cellerna för ökad celldelning

 • Stimulerar kollagen och elastin för ökad fasthet och elasticitet

 • Ökar genomblödningen, immunförsvaret och celltillväxten i huden

 • Ökar läkningsförmågan

 • Lugnar stressad och känslig hud

 • Utmärkt på rosacea

  LED-MASKENS LJUS HAR TRE OLIKA VÅGLÄNGDER:

  Blått ljus verkar lugnande, helande och reparerande. Passar bra på acne och rosacea.

  Rött ljus verkar kollagenstimulerande, cirkulationsökande och helande. Passar en hud som vill jobba anti age och hudföryngrande.

  Lila ljus (mixat) verkar antibakteriellt och antiinflammatoriskt. Ökar cellernas ämnesomsättning och kollagenproduktion. Passar en acne samt åldrad hud.

  För extra effektiv behandling kan LED masken kombineras med Galvanisk terapi. Galvanisk terapi är en likströmsbehandling som bryter ner hudens barriärfunktion för att öka inslussningen av aktiva substanser. Galvaniskterapi ökar syresättningen och cirkulationen. Verkar dränerande och avgiftande. Motverkar fria radikaler och hudens åldrande.

  LED-masken kan med fördel kombineras med andra behandlingar för att förstärka och förlänga behandlingsresultatet. Passar utmärkt ihop med Dermapen, kemisk peeling, ansiktsbehandling och NBE 1000.

  I BEHANDLINGEN INGÅR:

  ·       Rengöring

  ·       LED mask

  ·       Serum

  ·       Kräm

   

  Vi rekommenderar en kur på 6-8 gånger eller i kombination med andra behandlingar så som dermapen, kemisk peeling, ansiktsbehandling och Nbe1000.

  Kryoterapi                                                          

  FR. 500:-

  Kryo är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika hudförändringar. Med sin mycket precisa applikatorspets fryser kryo endast bort hudförändringen och inte den omgivande, friska huden.

  KRYOTERAPI  FUNGERAR UTMÄRKT PÅ EXEMPELVIS:

 • Pigmenteringar/ åldersfläckar

 • Vårtor

 • Körsbärsangiom

 • Fibrom

 • Skin tags

 • Seborriska keratoser

  VAD ÄR KRYOTERAPI?

  Kryoterapi är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

  Flytande dikväveoxid (lustgas) används för att förstöra vävnaden genom frysning av den intercellulära vätskan. Iskristaller bildas som förstör cellmembranet och därmed cellen. Beroende på hudförändringens storlek och djup, kan behandling vara från 1 till 30 sekunder pr behandlingsområde.

   HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVS?

  Beroende på hudförändringens storlek och tjocklek behövs 1 till 2 behandlingar.

  NÄR SER JAG RESULTAT?

  En uppföljning rekommenderas efter 2 till 4 veckor, för att säkerställa att all patologisk vävnad har försvunnit och för att bedöma om en uppföljning av behandlingen är nödvändig.

   

  ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTSAM? 

  Det känns som ett lätt stick när frysningen pågår. Några minuter efter behandlingen kan en brännande, stickande känsla kvarstå. I vissa fall bildas även en vattenblåsa vilken lägger sig efter några timmar.

  NBE 1000 Deluxe                                     

  60min  1700:-

  EN SÄKER HUDVÅRDSBEHANDLING SOM GER SYNLIGA RESULTAT OCH LÅNGVARIGA EFFEKTER.

  NBE är en banbrytande metod för hudföryngring som har blivit en av de mest efterfrågade hudvårdsbehandlingarna på marknaden. Tack vare den unika kombinationen av elektromagnetisk energi från NBE apparaturen och specialutvecklade behandlingsserum från Nannic, uppnås en

  naturligt vackrare och mer motståndskraftig hud redan från första behandlingen.

  Den cellidentiska basen i behandlingsserumen möjliggör att de aktiva ingredienserna

  effektivt slussas ner på djupet i huden. NBE behandlingen ger cellerna optimalt med energi, stimulerar tillväxten av nya celler och förbättrar strukturen. Behandlingen ger även

  en långsiktig återuppbyggnad för att motverka ålderstecken. Rekommenderas för alla hudtyper.

   

  BEHANDLINGSOMRÅDEN

  ·       Stimulerar tillväxten av nya celler

  ·       Ökar produktionen av kollagen och elastin

  ·        Ökar andelen fukt i huden

  ·       Ökar hudens absorption av aktiva ingredienser

  ·       Förbättrar blodcirkulationen

  ·        Förbättrar strukturen på bindväven

  ·       Dränerar lymfsystemet

  ·       Ger mer elastisk muskulatur

  ·       Minskar antalet fria radikaler

  ·       Förbättrar hudens spänst

  ·       Stramar åt konturerna

   

  HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

  NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden med bioaktiva hudvårdsprodukter från Nannic, innefattande bl.a en exfolierande keratolytisk peeling som avlägsnar torra och döda hudceller. Med hjälp utav ett ljummet handverktyg från NBE apparaturen masseras cellidentiska behandlingsserum djupt ner i huden där de verkar på cellnivå. Behandlingen avslutas med en ljuvlig, organisk algmask som återfuktar och sluter porerna.

IPL  

VAD ÄR IPL?

IPL (Intense Pulsed Light) är en skonsam behandling där man med hjälp av ett bredspektrumljus kan behandla bland annat ytliga blodkärl, pigmentfläckar samt oönskad hårväxt. IPL kan även användas för hudföryngring (skin rejuviantion).

 BEHANDLINGSINDIKATIONER:

·       Ytliga blodkärl eller diffus rodnad

·       Pigmentfläckar och solskadad hud

·       Permanent hårborttagning

·       Linjer och rynkor

·       Hudföryngring

 

VÅR APPARAT/ PHOTONOVA PLS3+

PhotoNova PLS3 kan ge dig olika långa pulser med bibehållen energi. Detta ger oss möjligheten att skräddarsy behandlingsparametrar för just dina enskilda behov och att utföra behandlingar på ett säkert och effektivt sätt.
PLS3 – har en extern ENERGIMÄTARE för att maximera behandlingseffekten.
I PLS3 systemet ingår även en hudfärgsmätare (melaninmätare) vilket gör det möjligt för oss att avgöra om en behandlingsinställning är säker för varje hudtyp. Alla hudtyper går inte att

 

YTLIGA BLODKÄRL/RODNAD FR. 800:-       

Ytliga blodkärl på näsa, kinder eller annan lokalisation på huden kallas ofta för couperoser, telangiektasier eller kärlbristningar och är ofta kosmetiskt irriterande då de är svåra att täcka över. Ytliga blodkärl är vanligast hos väderbitna personer som utsatt sig för kyla, blåst eller sol eller hos personer med hudsjukdomen rosacea. Rosacea blir ofta mindre aktiv då de ytliga blodkärlen drar ihop sig och hudrodnaden minskar. Hur fungerar det då? Hemoglobinet i huden absorberar ljuset som därmed skapar värme i huden. När temperaturen når 60-65 grader koagulerar blodet och blodkärlens inre celler denaturerar, vilket leder till att kärlen koagulerar och kollapsar.

PIGMENTERINGAR FR. 800:-

Vid en behandling av pigmentfläckar absorberas det gula ljuset av melaninet i huden och omvandlas till värmeenergi som selektivt förstör oönskat pigment, detta utan att skada omgivande hud. Några dagar efter behandlingen börjar pigmentet vandra uppåt i huden, man kan då se lite ”smutsig” ut. Efter någon vecka har huden klarnat. Efter två behandlingar med cirka 3 veckors mellanrum ser man redan en jämnare pigmentering, men även hudtexturen är jämnare och mjukare.

 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?

Hur många behandlingar som krävs beror på vad som behandlas. I genomsnitt krävs det i regel 2-5 behandlingar med ett intervall på 3-4 veckor. Anledningen till att man väntar mellan behandlingarna är att det uppstår en viss irritation i huden, vilket behöver tid på sig att läka. Värt att poängtera är att behandlingens resultat inte varar för evigt, utan det kan vara nödvändigt att göra återbehandlingar efter 3-6 månader, intervallerna varierar från person till person.

 

SKIN REJUVENATION/Hudföryngring 2500:-

Vår hud består till cirka 75 % av kollagen som är ett fiberprotein som framförallt finns i stödvävnad som ben, hud, senor och blodkärlsväggar. Kollagenet bidrar till att ge dessa organ styrka, vitalitet och elasticitet. Från 20-25 års ålder börjar kollagenet brytas ned och försämras, samtidigt som kroppens egen produktion av kollagen minskar. Detta leder till att huden blir tunnare, lättare utvecklar rynkor och pigmentfläckar, samt förlorar sin spänst. Denna behandling passar därmed alla som vill fördröja åldrandeprocessen i huden och vill ha en uppfräschning av huden.

IPL-behandling används för hudföryngring, s.k. Skin rejuvenation, där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen. Samtidigt åtgärdas färgskillnader i huden och din hud får en fantastisk lyster, jämnare färgton och bättre spänst.

 

ATT TÄNKA PÅ: Vi rekommenderar att du alltid gör en konsultation innan behandling då IPL inte passar alla. Om du har en mörkare hudton, solbränna eller brun-utan-sol blir det svårare att uföra behandligen.

PRISLISTA FÖR IPL HÅRBORTTAGNING

UNDERBEN 3000:-

LÅR BAKSIDA 2000:-

LÅR 3300:-

HELA BEN 6000:-

BIKINILINJE 1600:-

LÅR + BIKINI 4200:-

UNDERBEN + BIKINILINJE 3900:-

HELA BEN + BIKINILINJE 6500:-

BRASILIANSK 2600:-

AXILLER 1300:-

AXILLER + BIKINILINJE 2400:-

ÖVERLÄPP 1000:-

HAKA 1000:-

ÖVERLÄPP +HAKA 1500:-

KINDER 1200:-

ENSTAKA STRÅN 500:-

RYGG 4400:-

SKULDROR/AXLAR/NACKE 2500:-

SVANK + SKINKOR 2500:-

BRÖST + MAGE 4400:-

BRÖST 2800:-

MAGE 2800:-

MAGSTRÄNG 1200:-

HELA ARMAR 2700:-

UNDERARMAR 1700:-

TÅR 1000:-

BORTTAGNING AV KÄRL OCH PIGMENTERINGAR

PANNA 1500:-

KINDER 1500:-

NÄSA 1800:-

NÄSVINGAR 800:-

HELA ANSIKTET 2500:-

HÄNDER 1500:-

ÖVERLÄPP 1800:-

DEKOLLETAGE 2000:-

ENSTAKA SPIDER/KÄRL 500:-